Te putem ajuta? Scrie-ne

DEMENTOR este un Brand romanesc ce a luat fiinta in anul, sub a carui denumire a fost construita distributia de motociclete si subansamble KTM in Romania.

KTM este un constructor de motociclete care în orice moment este "Ready to Race" (sloganul celebrei companii) şi a făcut ca posesorii produselor din Mattighofen (localitatea unde se produc motocicletele KTM) să fie membrii unei mari familii portocalii (culoarea specifica brandului).

După foarte mulţi ani în care a fost un membru al acestei "familii", Dan Tatoiu - un motociclist a cărui experienţă pe două roţi se întinde de la competiţii interne de motocross, enduro, supermoto şi superbike până la Campionatul Mondial de Rally-Raid - şi-a propus să devina un dealer KTM care să se implice activ în promovarea motociclismului. Aşa a luat fiinţă Dementor, unicul dealer KTM autorizat pe România (2009-2013) si incepand cu anul 2014 unicul importator KTM cat si a marcilor conexe Husqvarna / Husaberg in Romania.

Obiectivul primului an de activitate a fost consolidarea marcii KTM pe piata romaneasca. Acesta s-a concretizat printr-o serie de promotii pentru ca unele motociclete sa fie cat mai accesibile cumparatorilor romani. Scopul a fost atins, in anul 2010 Dementor reusind sa se claseze pe primul loc in Romania in topul vanzarilor de motociclete noi. Anii ce au urmat au demonstrat ca strategia abordata a fost una pozitiva, toate unitatile vandute contribuind la cifra de afaceri din ce in ce mai mare la piese de schimb si accesorii.

Cei care vor intra la Dementor nu vor veni într-un loc în care îţi achiziţionezi motociclete ca şi cum ai face cumpărături întru-un Mall. Vor ajunge într-un loc în care vor fi sfătuiţi ce motocicletă să îşi aleagă în funcţie de capacităţile de conducere şi de constituţie. Iar cei care vor dori să se perfecţioneze vor putea merge la câteva ore ale Şcolii Dementor Racing Academy.

Prin experienta si investitii Dementor a reusit sa creasca devenind cel mai mare retailer de motociclete piese si accesorii din Roamania cu o cifra de afaceri de peste 1 mil euro anual.                

PIATA VANZARILOR DE MOTOCICLETE IN ROMANIA

Piata vanzarilor de motociclete in Romania este in continua crestere in special datorita cresterii aglomeratiilor urbane coroborata cu costul de achizitie si exploatare mai mic al motocicletelor decat al autovehiculelor.

Deasemenea Romania a devenit ,in timp, un adevarat "paradis'' al sportului off-road pe doua roti atragand, prin climatul bland ,relieful variat si legislatia permisiva ,din ce in ce mai multi practicanti ai acestui sport,astfel piata vanzarilor de motociclete de teren fiind in continua crestere.

ROMANIA PARADISUL OFF - ROAD

Romania a devenit paradis mondial al sportului pe doua roti, off – road datorita climatului temperat, al reliefului foarte variat si a legislatiei permisive.

Gazduieste unele dintre cele mai puternice concursuri de profil din lume – RedBull Romaniacs

In Romania se organizaza numeroase tururi pentru turisti straini bazate pe tehnologie KTM – KTM Adventure Tours.

S.C TEDA ENERGY DEVELOPMENT SRL
CIF: RO29088583
RC: J40/10898/2011
STR, ORZARI, NR. 62, SECTOR 2, BUCURESTI
Tel: 0733 500 873

Product added to compare.
Produs adaugat la lista de favorite